Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 35 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Als je wist dat je nog maar een dag te leven had, wat zou je dan doen? Hoe zou je die ene dag doorbrengen? Zou je niet nagaan of je leven de moeite waard is geweest? Of je de juiste keuzes hebt gemaakt? Of je wel de juiste prioriteiten hebt gehad? Zou je je niet afvragen wat je te wachten staat na je dood? Zou je je niet afvragen of er misschien nog een ander leven is, misschien toch wel een leven dat eeuwig duurt? En wat zou je reactie zijn als je wist dat Ik volgende week naar deze wereld zou terugkeren? Zou je je niet haasten om alles in orde te maken, om dingen recht te zetten? Zou je relatie met Mij niet het allerbelangrijkste worden, belangrijker dan wat ook? Waarom leef je zo oppervlakkig, alsof Ik niet besta? Alsof er geen eeuwigheid is? Alsof je korte leven op aarde het enige is dat telt?
-- de Here Jezus --
Wat God voor mij gedaan heeft
Auteur:Paul Vermaas
Geplaatst op:14-05-2007
Gelezen:4995 keer

Een kort verslag van mijn leven met God. Als ik achterom kijk kan ik alleen maar zeggen dat Hij geweldige dingen in mijn leven heeft gedaan en daar wil ik Hem voor prijzen want Hij is mijn Verlosser en Zaligmaker. Ik kan tegen iedereen zeggen, er is geen beter leven dan een leven met Hem.

[ 1    ]
[ Vorige | Volgende ]

Pagina 1 / 1

Wat God voor mij gedaan heeft

Van huis uit ben ik onkerkelijk opgevoed, ik werd wel naar de Christelijke school gestuurd want dat zou geen kwaad kunnen. Vanaf de lagere school door naar de MULO, ook een Christelijke want die sloot mooi aan op de lagere school en een hoop klasgenoten gingen er ook heen.

Ik kreeg daar een goede vriend, we hadden dezelfde belangstelling, alleen hij ging iedere zondag naar de kerk en ik niet. Joh, ga nou eens mee, en dat sloeg wel aan en ik bleef regelmatig naar de kerk gaan. Ik heb diverse jaren de kerk bezocht maar in het diepst van mijn hart miste ik iets en ging ik zoeken. Na een tijdje kwam ik in Den Haag waar ik toen woonde, in het Capitol Evangelie Centrum terecht. De eerste keer sprak mij gelijk al heel erg aan en de volgende week zat ik er weer, ik kan me dat nog herinneren als de dag van gisteren, ineens wist ik wat ik al die tijd gemist had, een echte relatie met God. Die avond heb ik de keuze gemaakt, er is met mij gebeden, ook voor een ziekte die ik had en ik was direkt genezen. Een paar maanden daarna overleed mijn vader vrij plotseling en ik heb toen aan het geloof heel veel steun gehad.  Een goed half jaar later ben ik gedoopt door Br. Johan Maasbach, ik denk daar nog steeds aan terug en wanneer ik bij een doopdienst ben beleef ik het voor mezelf weer opnieuw.

Een paar jaar daarna gaf God mij een lieve vrouw die ik tijdens een reis naar Israël mocht ontmoeten, we zijn na anderhalf jaar getrouwd en in Gouda gaan wonen. De Heer heeft ons met twee jongens gezegend. Ik mocht ook groeien in het geloof en de doop in de Heilige Geest ontvangen.

De laatste tijd was mijn geloof wat weggezakt, mede door een periode van depressie waarin ik het leven niet meer zo zag zitten. De Heer heeft mij daar weer bovenop geholpen, op het moment zelf zag ik dat niet zo maar wanneer ik terug keek op die periode werd het me duidelijk wat hij voor me heeft gedaan.

De laatste weken mag ik echt Gods liefde in mijn leven ervaren en ik zie het echt als een nieuwe start.

Als ik achterom kijk kan ik alleen maar zeggen dat Hij geweldige dingen in mijn leven heeft gedaan en daar wil ik Hem voor prijzen want Hij is mijn Verlosser en Zaligmaker. Ik kan tegen iedereen zeggen, er is geen beter leven dan een leven met Hem.

Pagina 1 / 1

[ 1    ]
[ Vorige | Volgende ]

(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.