Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 45 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Mijn liefde is de genegenheid van een vriend, die jullie altijd met respect en waardering zal behandelen. Maar een vriend zal ook eerlijk zijn en je de waarheid vertellen over de fouten die je maakt. Mijn liefde is de toewijding van een geliefde, die altijd verlangt naar je welzijn, je voorspoed en heelheid.
-- de Here Jezus --
Wat God voor mij gedaan heeft
Auteur:Paul Vermaas
Geplaatst op:14-05-2007
Gelezen:4969 keer

Een kort verslag van mijn leven met God. Als ik achterom kijk kan ik alleen maar zeggen dat Hij geweldige dingen in mijn leven heeft gedaan en daar wil ik Hem voor prijzen want Hij is mijn Verlosser en Zaligmaker. Ik kan tegen iedereen zeggen, er is geen beter leven dan een leven met Hem.

[ 1    ]
[ Vorige | Volgende ]

Pagina 1 / 1

Wat God voor mij gedaan heeft

Van huis uit ben ik onkerkelijk opgevoed, ik werd wel naar de Christelijke school gestuurd want dat zou geen kwaad kunnen. Vanaf de lagere school door naar de MULO, ook een Christelijke want die sloot mooi aan op de lagere school en een hoop klasgenoten gingen er ook heen.

Ik kreeg daar een goede vriend, we hadden dezelfde belangstelling, alleen hij ging iedere zondag naar de kerk en ik niet. Joh, ga nou eens mee, en dat sloeg wel aan en ik bleef regelmatig naar de kerk gaan. Ik heb diverse jaren de kerk bezocht maar in het diepst van mijn hart miste ik iets en ging ik zoeken. Na een tijdje kwam ik in Den Haag waar ik toen woonde, in het Capitol Evangelie Centrum terecht. De eerste keer sprak mij gelijk al heel erg aan en de volgende week zat ik er weer, ik kan me dat nog herinneren als de dag van gisteren, ineens wist ik wat ik al die tijd gemist had, een echte relatie met God. Die avond heb ik de keuze gemaakt, er is met mij gebeden, ook voor een ziekte die ik had en ik was direkt genezen. Een paar maanden daarna overleed mijn vader vrij plotseling en ik heb toen aan het geloof heel veel steun gehad.  Een goed half jaar later ben ik gedoopt door Br. Johan Maasbach, ik denk daar nog steeds aan terug en wanneer ik bij een doopdienst ben beleef ik het voor mezelf weer opnieuw.

Een paar jaar daarna gaf God mij een lieve vrouw die ik tijdens een reis naar Israël mocht ontmoeten, we zijn na anderhalf jaar getrouwd en in Gouda gaan wonen. De Heer heeft ons met twee jongens gezegend. Ik mocht ook groeien in het geloof en de doop in de Heilige Geest ontvangen.

De laatste tijd was mijn geloof wat weggezakt, mede door een periode van depressie waarin ik het leven niet meer zo zag zitten. De Heer heeft mij daar weer bovenop geholpen, op het moment zelf zag ik dat niet zo maar wanneer ik terug keek op die periode werd het me duidelijk wat hij voor me heeft gedaan.

De laatste weken mag ik echt Gods liefde in mijn leven ervaren en ik zie het echt als een nieuwe start.

Als ik achterom kijk kan ik alleen maar zeggen dat Hij geweldige dingen in mijn leven heeft gedaan en daar wil ik Hem voor prijzen want Hij is mijn Verlosser en Zaligmaker. Ik kan tegen iedereen zeggen, er is geen beter leven dan een leven met Hem.

Pagina 1 / 1

[ 1    ]
[ Vorige | Volgende ]

(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.