Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 39 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Denken jullie dat Ik niet weet wat er in jullie steden en landen rondom de wereld gebeurt? Ik weet alles van elke oorlog en elk conflict, beter nog dan jullie. Ik zie het lijden van elke man, elke vrouw en elk kind. Ik tel hun tranen en voel hun pijn alsof het Mijzelf betreft. Denken jullie dat Ik niet elke leugen, elke brute daad, elke aanranding en elke moord opmerk? Dat doe Ik zeker wel en Ik houd het allemaal in gedachten. Ik kom met vergelding voor iedereen die Mijn bestaan loochent en Mijn schepselen verkeerd behandelt. Maar Ik zal met Mijn beloning komen voor alle mensen die in Mijn naam het goede doen.
-- de Here Jezus --
In de geest van Irak en Rome
Auteur:Josephina
Geplaatst op:28-02-2005
Gelezen:11923 keer

We naderen de eindtijd. Wellicht zitten we er al in. De éénwording van Europa is een verwijzing dat de terugkomst van Yeshua niet lang zal en misschien kan uitblijven.

[ 1   2    ]
[ Vorige | Volgende ]

Pagina 1 / 2

In de geest van Irak en Rome

Europa
We naderen de eindtijd. Wellicht zitten we er al in. De éénwording van Europa is een verwijzing dat de terugkomst van Yeshua niet lang zal en misschien kan uitblijven.

Wanneer je de Griekse twee euro pakt, lees de Griekse mythologie van Europa in twee beelden af.


Ten Noorden van Israël lag eens het land van Tyrus en Sidon. Koning Agenor had een dochter die Europa heette. Europa droomde van twee vrouwen. De één kwam uit Azië en de ander uit het gebied wat wij nu Europa noemen. De vrouw uit Azië voorspelde dat Europa god Zeus zou ontmoeten. De volgende dag ontmoette zij Zeus die zich als stier vermomd had, ze was sterk gecharmeerd van hem en liet zich op zijn rug naar Kreta ontvoeren. Daar nam hij zijn eigen gedaante weer aan en Europa was niet blij en was diep teleurgesteld. Echter kwam de godin van de schoonheid, Aphrodite, zich in deze kwestie mengen en overtuigde Europa bij Zeus te blijven, omdat hij haar onsterfelijk zou maken en een werelddeel naar haar vernoemen zou.

In 1946 weren de eerste aanzetten van de Europe Unie gemaakt. Winston Churchill deed de oproep tot het vormen van de Verenigde Staten van Europa. Twee maanden later werd de Europese Federalisten opgericht. In 1950 stelde de Franse Minister van Buitenlandse Zaken (Rober Schuman) de Schuman-verklaring op, die Frankrijk zelf, BeNeLux, Duitsland en Italië tekenden. De verklaring hield de samenvoeging van de produktie van kool en staal in. Dit waren de eerste zetten van het Verenigd Europa. Nu, heden, breidt de Europese Unie zich naar het Oosten uit. Ondertussen is ´onze´ vlag blauw met 12 gele sterren waar men, m.i. onterecht, de vrouw uit Openbaring 12 claimen te zijn die de bescherming van G´d geniet. Welke g´d? En baart Europa ook een kind? Is haar kind in Openbaring 13 te lezen?Ons streven: Genesis 11:6: Zie, het is één volk en zij allen hebben één taal. Ondertussen was de dikke meerderheid van de Europese bevolking tegen de éénwording. Is dit doorgedrukt door een kleine groep geselecteerde mensen?

Is Rome door de Europese éénwording weer opgestaan? Kunnen we geen Romeinsachtige afbeeldingen op onze bankbiljetten lezen? Zoals t.t.v. de Romeinse overheersing waar men uitsluitend met de Romeinse munteenheid kon betalen, is de Euro de enige betaalmiddel van de Europese Unie (op Groot Brittannië na). En het is zelfs zo dat Irak liever voor zijn olie euro´s dan dollars ontvangt.Babel
In Daniël 2:32-33 is het volgende te lezen wat ik schematisch weergeef:


Dit is het lichaam van de duistere macht. Zoals Yeshua een Lichaam heeft die uit christenen bestaat, zo heeft de duistere macht ook dit nagebootst.
Pagina 1 / 2

[ 1   2    ]
[ Vorige | Volgende ]

(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.