Beste bezoekers

Algemeen Christelijke Informatie is na 22 jaar opgehouden te bestaan. Mocht u vragen hebben over informatie die we in het verleden gepubliceerd hebben kunt u ons altijd mailen op info@aciweb.nl.

Onze aandacht gaat de afgelopen jaren meer naar het dienen van anderen door hen te ondersteunen in hun online missie. De afgelopen 6 jaar hebben we ons toegewijd om lokale kerken en zendingsorganisaties op internet te dienen met kerkSPOT. Dit doen we op het gebied van Communicatie, Administratie en Organisatie waarbij het onze missie is het dagelijkse werk van de lokale kerk te vereenvoudigen. Steeds meer kerken en organisaties sluiten zich aan bij kerkSPOT waarvoor we heel dankbaar zijn. Op deze manier verspreiden we nog steeds het goede nieuws van Jezus Christus, alleen doordat we anderen hierin helpen bereiken we samen veel meer.

Meer weten over kerkSPOT en wat we mogelijk voor uw gemeenschap of zendingsorganisatie kunnen betekenen? Kijk op www.kerk-spot.nl voor meer informatie

Het was een genoegen u de afgelopen jaren te voorzien van "Algemeen Christelijke Informatie". Bijzonder hoe God me in de jaren '90 riep voor een internet-bediening terwijl ik hier nog niets van wist. Ik ben om die reden dan ook volledig overtuigd dat God ons niet roept vanwege waartoe we in staat zijn ... maar dat we tot dingen in staat zijn omdat God ons roept!