Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 32 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Denken jullie dat Ik niet weet wat er in jullie steden en landen rondom de wereld gebeurt? Ik weet alles van elke oorlog en elk conflict, beter nog dan jullie. Ik zie het lijden van elke man, elke vrouw en elk kind. Ik tel hun tranen en voel hun pijn alsof het Mijzelf betreft. Denken jullie dat Ik niet elke leugen, elke brute daad, elke aanranding en elke moord opmerk? Dat doe Ik zeker wel en Ik houd het allemaal in gedachten. Ik kom met vergelding voor iedereen die Mijn bestaan loochent en Mijn schepselen verkeerd behandelt. Maar Ik zal met Mijn beloning komen voor alle mensen die in Mijn naam het goede doen.
-- de Here Jezus --
Wie is ACI?

Algemeen Christelijke Informatie (afgekort: ACI) is opgericht naar aanleiding van een droom die ik had in 1997. Ik droomde op een avond over evangeliseren in combinatie met internet. Ik zat toen die tijd regelmatig op het internet en was altijd aan het zoeken naar christelijke pagina's in het nederlands maar die kon ik nergens vinden. In m'n droom werd me duidelijk dat ik een internet pagina moest maken met nederlandse teksten met verklaringen uit de Bijbel. Ik wist toen nog helemaal niks van internet af. Maar goed ik begon gewoon.

Sindsdien is ACI gegroeid, wat begon met een pagina met enkel 1 knopje, en misschien 5 bezoekers per week is inmiddels uitgegroeid tot een website met rond de 300 unieke bezoekers per dag. Een klein clubje vrijwilligers zorgt ervoor dat er teksten op de site komen te staan, en nog steeds zijn we eigenlijk nog maar net begonnen.

Het doel van Algemeen Christelijke Informatie is het digitaal verspreiden van het Woord van God, in de vorm van verslagen en een online Bijbel. Daarnaast probeert ACI een community functie te hebben op het internet, en dit wordt ge-uit in de diverse vormen van interactie die mogelijk zijn op de site. Leden kunnen reageren op de informatie op deze site, en men kan vragen stellen en beantwoorden aan andere leden van de site.

Medewerkers:

Naam   Functie
André   Auteur
Yvon   ACI Kids / Forum moderator
Eduard (Justed)   Hoofdredactie / Beheer

Contact

Algemene vragen  
Technische vragen  
Advertentie mogelijkheden  
Aanmelden events  

Als je vragen hebt aan een van de medewerkers, kun je ze sturen naar het algemene adres, de e-mail zal dan worden doorgestuurd naar de betreffende persoon.

(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.