Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 42 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
De maat van de liefde is liefde zonder maat
Policy / Disclaimer

Algemeen
Algemeen Christelijke Informatie is in eerste instantie een medium waarop het Christelijk geloof en Bijbelse onderwerpen digitaal verspreid worden over het internet. De 'core-business' (om het maar een naam te geven) zijn de verslagen die hier te vinden zijn. Naast de verslagen is er al enige tijd nog een bron van informatie en dat is de FAQ. Hier in staan veel voorkomende vragen die via e-mail gesteld zijn, of die rechtstreeks aan het FAQ toegevoegd zijn.

Omdat ACI steeds meer bezoekers krijgt, en omdat sommige bezoekers hier om vroegen, is er ook een forum in het leven geroepen. Op dit forum kan iedereen reacties en vragen kwijt op de gepubliceerde verslagen. Maar er is ook plek om andere vragen te stellen, en natuurlijk om van elkaar te leren.

Iedereen mag berichten plaatsen, en iedereen mag zich mengen in discussies of reageren op artikelen. Zolang je maar in je achterhoofd houdt dat dit een Christelijke website is. Wat inhoud dat God het middelpunt is, en wij hier de Bijbel aanschouwen als God's Woord en de énige Waarheid. De site is opgericht voor, door en met de Here Jezus.

Het is daarom onnodig en nutteloos discussies te starten over het wel of niet bestaan van God, of het wel of niet erkennen van de Here Jezus als eniggeboren zoon van God. Hij is de weg, de waarheid en het leven en niemand komt tot de Vader dan door hem. Ik heb geen zin om regeltjes te stellen, en dat zal ik dan ook niet doen. Ik ga er van uit dat iedereen oud en wijs genoeg is om te weten hoe je je dient te gedragen.

Verder staan er ook algemenere zaken op ACI zoals een evenementen kalender met allerlei tips om naar toe te gaan, dat kan varieren van een filmvoorstelling, festival, optreden, bijzondere diensten enzovoorts. Daarnaast heeft ACI de beschikking over een uitgebreide database met artiesten, die in de toekomst alleen maar uitgebreider gaat worden.

Registratie
Om deze site actief te bezoeken dien je je te registreren. Om te registreren moet je minimaal een gebruikersnaam en een wachtwoord opgeven. Vanaf dat moment kun je inloggen op ACI. Het is op ACI mogelijk een compleet profiel in te vullen, dit is geheel vrij en niet verplicht. Als je het leuk vind dat andere mensen je een beetje beter leren kennen kun je het profiel aanvullen, of bijvoorbeeld een foto van je zelf als avatar in te stellen.

Alle gegevens die ingevuld worden zullen niet worden verstrekt aan derden, en blijven binnen ACI.

De voordelen van een registratie:

  1. Deelname aan het Forum
  2. Mogelijkheid om op diverse onderdelen te reageren
  3. Toevoegen van Artikelen, weblinks, verslagen, artiesten en evenementen
  4. Een regionale weergave van de agenda
  5. Privé berichten versturen naar andere gebruikers
  6. Een eigen ACI profiel

In de toekomst zullen er meer mogelijkheden volgen.

Aansprakelijkheid
Algemeen Christelijke Informatie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van berichten geplaatst door bezoekers. Het door de bezoekers geplaatste bericht toont de expressie van de auteur en hoeft niet per se de mening te vertegenwoordigen van ACI. Op het moment dat er berichten geplaatst worden die niet voldoen aan de policy dan zullen ze door een sitebeheerder verwijdert worden.

Door op ACI te registeren en te posten gaat men akkoord met de voorwaarden gesteld in deze policy. De sitebeheerders behouden zich te allen tijde het recht voor om in bovenstaande policy wijzigingen aan te brengen alsmede het recht om bezoekers zonder opgaaf van reden te waarschuwen, te beperken in hun rechten op ACI of hen door middel van een ban de toegang tot ACI te ontzeggen.

Voor meer informatie met betrekking tot de policy kan contact op worden genomen met de sitebeheerder op

Disclaimer
De gegevens op deze website zijn uitsluitend bedoeld om informatie te verstrekken. Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Algemeen Christelijke Informatie niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie die aangeboden wordt op deze site of op websites waarnaar wordt verwezen. De desbetreffende informatie wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden.

Privacyverklaring
ACI is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar leden en bezoekers van de website van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van leden en bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze website maakt gebruik van cookies, hierin worden geen persoonlijke data opgeslagen maar zijn slechts bedoeld om het gebruik van de website in de gaten te houden.

Copyright
Niets van deze website mag door derden worden opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige andere manier, hetzij op papier, hetzij digitaal, zonder voorafgaande toestemming van Algemeen Christelijke Informatie.

Bronnen
Deze website maakt gebruik van diverse bronnen waaronder boeken, websites, tijdschriften/magazines en eigen onderzoek.

(c) 1997 - 2019 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.