Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 16 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Als je wist dat je nog maar een dag te leven had, wat zou je dan doen? Hoe zou je die ene dag doorbrengen? Zou je niet nagaan of je leven de moeite waard is geweest? Of je de juiste keuzes hebt gemaakt? Of je wel de juiste prioriteiten hebt gehad? Zou je je niet afvragen wat je te wachten staat na je dood? Zou je je niet afvragen of er misschien nog een ander leven is, misschien toch wel een leven dat eeuwig duurt? En wat zou je reactie zijn als je wist dat Ik volgende week naar deze wereld zou terugkeren? Zou je je niet haasten om alles in orde te maken, om dingen recht te zetten? Zou je relatie met Mij niet het allerbelangrijkste worden, belangrijker dan wat ook? Waarom leef je zo oppervlakkig, alsof Ik niet besta? Alsof er geen eeuwigheid is? Alsof je korte leven op aarde het enige is dat telt?
-- de Here Jezus --
ACI Alerts

Heb je altijd al de wens gehad om op de hoogte te blijven van al het nieuws van ACI, maar je vind dat een toolbar eigenlijk te veel ruimte op je scherm in beslag neemt, dan is de ACI Alert service dé uitkomst, zeker als je regelmatig op MSN te vinden bent.

Op het moment dat er een nieuw artikel, forumbericht of verslag gepubliceerd wordt dan wordt je hier automatisch van op de hoogte gehouden via de alert service. Op dit moment is de alert service alleen nog in staat om nieuwe artikelen te tonen, dit zal spoedig uitgebreid worden met alle extra opties op ACI.
ACI Alert is mogelijk gemaakt dankzij de MSN Alert service, die gratis ter beschikking wordt gesteld door microsoft.

Als je je aanmeldt voor ACI Alert dan heb je meerdere kanalen waarop je een alert kunt ontvangen. Je kunt er voor kiezen om een alert via MSN Messenger of Windows Messenger te ontvangen, maar ook in je postvak in. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een alert via SMS op je mobiele telefoon* te ontvangen. Nadat je je aangemeld hebt kun je je alerts beheren op de MSN Alert pagina.

* Waarschuwing: hiervoor gelden de afzonderlijke gebruiksvoorwaarden voor MSN Mobile. Bovendien moet je mogelijk de aanbieder betalen voor het ontvangen van tekstberichten. Lees het servicecontract of de overeenkomst van de aanbieder voor meer informatie.

(c) 1997 - 2016 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.