Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 43 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Het tegenovergestelde van liefde is niet haat, maar egoïsme
Gastenboek

We zouden het leuk vinden als je een reactie achterlaat in ons gastenboek om te horen wat je van ACI vind, of gewoon om te laten weten dat je geweest bent.

Let wel dat het gastenboek geen plaats is om discussies aan te gaan. Op ACI is er wel een mogelijkheid daartoe hier heb je een gebruikers-account nodig en kun je mee doen met de lopende gesprekken op het Forum.

[ Laat een bericht achter ]

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
Naam Berichten
Petra


Dag allemaal, ik ben wezen rondneuzen maar ik voel me nog zo klein en onwetend. Ik ben niet christelijk opgevoed maar geloof wel op een heel eigen manier. Ik heb ook al een paar keer een kerk of ee gemeente geprobeerd maar steeds heb ik het gevoel dat ik daar weg moet en het voelt niet lekker. Toch verlang ik naar God en naar een groep mensen, gelijk gestemde. Of ik hier goed zit met mijn geloof dat moet ik nog even bekijken, ik hoop in ieder geval weer nieuwe inzichten te leren en een nog sterker gevoel met God te krijgen.

Hoi Petra,

Hier nog zo'n dwerg, maar leef in de wetenschap dat waar wij klein zijn God groot is, en waar wij zwak zijn zal Hij sterk zijn

Tof dat je op zoek bent naar mede-geloofsgenoten. Ik hoop dat je op ACI ook een beetje een plek kunt vinden, ook al is deze "gemeenschap" dan digitaal.

Ik hoop met je mee dat ACI tot zegen mag zijn in je wandel met God, en dat je steeds meer je identiteit en plaats in Christus weet te vinden én aan te nemen.

Groetjes Justed,
brand


Mooie site hoor Ruben

Groetjes Ina Brand (vanuit Hilversum dit keer)

Ik ken geen ruben die voor ACI werkt
Maar bedankt voor de complimenten!
Aliyah


ben eens even aan het rondsnuffelen geweest op deze site en ik moet zeggen dat ik zeer verheugd ben met de verslagen/topics/forum. Ik weet zeker dat ik hier veel kan leren. Jullie zullen me regelmatig op de site vinden.
Gr A

klaas den besten


Zat even op jullie site, schrok van de woorden in de Overdenking, deze begint met de woorden:
"Jonge mensen doe wat de voorgangers zeggen"
Ben zelf jehovah'getuige, en van ons wordt verder op uw site gezegd dat we slaafs mensen navolgen.Maar wat schrijft u zelf ? wat hypocriet !

klaas

Beste Klaas,
Het verslag over de Jehovah getuigen is geschreven door een ex-Jehovah getuige die uiteindelijk gered is door Christus. Waardoor deze persoon ook weet wat er gaande is binnen dat instituut.

En zoals het verslag al zegt kun je het als kennisgeving aannemen, of daadwerkelijk zélf op onderzoek gaan in God's Woord of het waar is.

Doe er je voordeel mee in je zoektocht naar God's Koninkrijk, of leg het naast je neer en blijf bij hen.
Jandre Kroeze


Hallelujah voor het bloed van Yeshuah!
Zijn bloed was immers niet voor niets betaald, om ons los te kopen van het god, van deze wereld. Het overste van deze wereld heeft ons en deze wereld in zijn bezit gekrijgen toen hij Adam en Eva heeft bedrogen. Daarom zo belangrijk deze boodschap van Verlossing!

Oooo! Elohi! Elohi! Netkadish Mach! We leven in de tijd der tijden. Met Vrede zult onze vijand veel vernietigen gedurende deze generatie!

Onze Herder zult de schapen redden uit de midden van de Olifanten, Kamelen en Ezels!

Laat vaar de Zonschijn op je pad, voor Christus in je hart! En red je ziel!

Gezegend zij de Gekozen,Heiligen en Rechtvaardigen!

Het Boodschapper is Niet belangrijk, behalve de boodschap!
Onze Herde komt ons Wreken!

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
(c) 1997 - 2019 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.