Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 34 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Denken jullie dat Ik niet weet wat er in jullie steden en landen rondom de wereld gebeurt? Ik weet alles van elke oorlog en elk conflict, beter nog dan jullie. Ik zie het lijden van elke man, elke vrouw en elk kind. Ik tel hun tranen en voel hun pijn alsof het Mijzelf betreft. Denken jullie dat Ik niet elke leugen, elke brute daad, elke aanranding en elke moord opmerk? Dat doe Ik zeker wel en Ik houd het allemaal in gedachten. Ik kom met vergelding voor iedereen die Mijn bestaan loochent en Mijn schepselen verkeerd behandelt. Maar Ik zal met Mijn beloning komen voor alle mensen die in Mijn naam het goede doen.
-- de Here Jezus --
Gastenboek

We zouden het leuk vinden als je een reactie achterlaat in ons gastenboek om te horen wat je van ACI vind, of gewoon om te laten weten dat je geweest bent.

Let wel dat het gastenboek geen plaats is om discussies aan te gaan. Op ACI is er wel een mogelijkheid daartoe hier heb je een gebruikers-account nodig en kun je mee doen met de lopende gesprekken op het Forum.

[ Laat een bericht achter ]

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
Naam Berichten
Aimee
Leden

oke bedankt voor je reactie ik zal ereens over nadenken groetjes aimee

Aimee
Leden

hoi hier is aimee is er wel ooit iemand op de chat of log ik op de verkeerde tijden in groetjes aimee

soms zijn er wel eens mensen op de chat en die komen tot dezelfde conclussie als jij en gaan weer weg. Dus iedereen loopt een beetje langs elkaar heen

Misschien een keer een avondje prikken voor een chatsessie, voel je vrij om er een onderwerp over te openen op het forum.
wendy


Hallo wat een leuke site.
En zoveel herkenbare verhalen van mensen.
Ik voel mij erg thuis op deze site en ik hoop hier veel nieuwe vrienden te kunnen maken.

lucia


Hallo, wat is dit een mooie site. Ik heb nu verschillende thema's gelezen. Geen veroordelingen naar elkaar maar gewoon vertellen hoe dat iemand het vanuit zijn zichtspunt ziet. ik heb nog lang niet alles gelezen en wil zeker mij nog vaak melden op deze site.

aimee


Hoi, hoi allemaal weet iemand hoe ik mijn eigen kan inloggen heb veel iteressen groetjes aimee

Hoi Aimee,
Je kunt een account aanmaken door rechtsboven te klikken op "Registreer als gebruiker", je krijgt dan een registratieformulier te zien. Als je die ingevuld hebt dan heb je een gebruikersnaam en kun je inloggen.

Groetjes Justed
«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.