Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 51 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Een vrolijk hart bevordert een goede gezondheid, een sombere geest verzwakt het lichaam
-- de Bijbel --
Gastenboek

We zouden het leuk vinden als je een reactie achterlaat in ons gastenboek om te horen wat je van ACI vind, of gewoon om te laten weten dat je geweest bent.

Let wel dat het gastenboek geen plaats is om discussies aan te gaan. Op ACI is er wel een mogelijkheid daartoe hier heb je een gebruikers-account nodig en kun je mee doen met de lopende gesprekken op het Forum.

[ Laat een bericht achter ]

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
Naam Berichten
B.


Inderdaad een mooie site met veel informatie. Ik ben op zoek naar een christelijke advocaat in de kop van noord holland maar deze niet kunnen vinden. Kan iemand mij hier aan helpen?

Bedankt!

Eduard Heyrman


Eeb prachtige side, met veel te weinig bezoekers! Ik tracht regelmatig te bidden, en ondervind telkens hoe moeilijk dit is, zeker als je niets specifieks te vragen hebt.

Dankjewel voor de complimenten Eduard. In gebed hoef je niet altijd iets te vragen, je kunt ook je dankbaarheid uitten voor die dag, of vertellen over wat er die dag gebeurt is.

Ik geloof dat Zijn hart verheugd is als je tot Hem nadert, of je nu wel of geen vragen hebt. Hij heeft Zijn eniggeboren Zoon naar aarde gestuurd om ons met Hem te verzoenen, dus bid / spreek met God, Hij is je liefhebbende Vader ťn Schepper.
freddy den hartog


lieve broers en zussen. donderdag a.s. ga ik deelnemen aan de 10 dagen bidden en vasten in nieuwe gein. ik zelf kom uit winterswijk, waar deze actie ook is geweest. doordat een ieder die daar was en zich volledig heeft willen toewijden aan God, of hem zocht is er een hoop veranderd. bij de mensen, maar ook in mijn woonplaats. het is net alsof het onder de opervlakte borrelt.

Wij zijn van mening dat er zich een opwekking aan het opmaken is. het is fantastisch dat wij zometeen als kinderen van God mogen gaan oogsten. ik wil een ieder die dit leest aansporen om ook deel te nemen aan deze actie.we leven in een tijd waarin de boze zich manifisteert. jammer voor de boze, op golgotha zijn ze verlslagen. wel hebben ze nog ernstige stuiptrekkingen.Onze Heer is een levende God wij zijn gekocht en betaald door zijn kostbaar bloed, en dat is niet het enigste hij heeft ons ook zijn geest gegeven. vanuit zijn overwinnig, gevuld/vervuld meet de gesst zijn wij sterker dan hij(boze)die in de wereld is. tijdens toewijding zal hij ons inzichten geven,genezing en een hart vol strijdlust geven. het is als in de dagen van Elia, wij moeten luister, volgen en wonderen doen in de naam van de Levende God. kom en laat ons de verloren gebieden terug heroveren.de heer heeft de overwinnig reeds behaal wij hoeven dit slechts te proclameren. er staat wat moois te gebeuren in ons land, echter alleen als wij ons toewijden en de strijd willen strijden.God is goed en zeer te prijzen. kom laat ons strijden.

in Christus met jullie verbonden
Freddy den Hartog

Trudie


hallo
ik vindt het een hele indrukwekkende site,yvon,en eduard.
en ben ook steeds meer met het geloof bezig,ook al is dat met vallen en op staan niet.
maar het is erg leuk om mischien wel met meer mede christenen in contackt te komen,en zijn liefde te ervaren en te delen.
want dat wil ik wel erg graag.
erg mooie site.

ga zo door en god zei met jullie en met iedereen,die zijn liefde ziet.

groetjes trudie

arna


hallo,

is er iemand die mij kan helpen aan een dvd'tje met filmpje (uit de Jezus film) en opwekking 614 uw genade is mij genoeg. Ik heb deze gezien tijdens een praise avond en een keer bij opwekking.
Wie kan mij verder helpen? Eventuele onkosten worden natuurlijk vergoed.

groetjes Arna

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
(c) 1997 - 2019 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.