Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 44 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Vertrouwen op een onbetrouwbaar mens in tijden van nood is als eten met een rottend gebit, lopen met een verzwikte enkel
-- de Bijbel --
Gastenboek

We zouden het leuk vinden als je een reactie achterlaat in ons gastenboek om te horen wat je van ACI vind, of gewoon om te laten weten dat je geweest bent.

Let wel dat het gastenboek geen plaats is om discussies aan te gaan. Op ACI is er wel een mogelijkheid daartoe hier heb je een gebruikers-account nodig en kun je mee doen met de lopende gesprekken op het Forum.

[ Laat een bericht achter ]

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
Naam Berichten
Troost Mijn Volk
Leden

Sjalom gasten,

Ik zie dat u regelmatig langs komt om kennis te nemen op ACI. In het verleden waren er zeer active leden die regelmatig met elkaar op het forum in contact kwamen om op een positieve manier met elkaar van gedachten wisselden. Dat goede van een aantal jaren terug kan zomaar door u geactiveerd worden.

Alex Landman


Hoi allemaal, Het meest recente bericht is uit 2009, drie jaar geleden.
blijkbaar is het hier doorgebloed? Of lijkt dat maar zo?
alex

Bep G.


Een site waar je zomaar een tijd aan het lezen ben. Zie wel dat het lang geleden is dat er in het gastenboek een reactie staat. Net als ene Hans, die op 5 mrt 2009 schrijft over zijn leeftijd, haha,mijn leeftijd is nu ook 59 en op die datum hoop ik 60 te worden,maar het is mooi om te merken dat er jongeren zijn die serieus zoeken naar een relatie met Goden deze site ook bezoeken. Er is zoveel verkeerds op internet, maar als je keuze is om met God door het leven te gaan zoek je alleen wat goed en zuiver is. Zet deze site bij mijn favorieten. Gods zegen.

wouter de graaf


wat een informatie.eindelijk iemand die zegt zoals het is,de schepping ,het leven op de wereld,de evolutie theorie haalt de bijbel niet onderuit.of je nu reus was of niet,ieder komt voor de schepper te staan.God zij met je.

Marion


Lieve mensen,
Leuk en goed initiatief, zo'n site. Nu maar hopen dat het goed bezocht gaat worden en er steeds meer bezoekers op af komen.
Succes en SHALOM !

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
(c) 1997 - 2019 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.