Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 45 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Het juiste woord op de juiste tijd is als een gouden appel op een zilveren schaal
-- de Bijbel --
Gastenboek

We zouden het leuk vinden als je een reactie achterlaat in ons gastenboek om te horen wat je van ACI vind, of gewoon om te laten weten dat je geweest bent.

Let wel dat het gastenboek geen plaats is om discussies aan te gaan. Op ACI is er wel een mogelijkheid daartoe hier heb je een gebruikers-account nodig en kun je mee doen met de lopende gesprekken op het Forum.

[ Laat een bericht achter ]

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
Naam Berichten
Jan Prins


Blij verrast ben ik met wat ik lees hier. Ik dacht dat ik de enigste zou zijn, maar er zijn er toch een paar oprechten min Christus te bespeuren die de zaken goed en scherp ziet.

Bij deze gefeliciteerd met deze website, maar mag ik een vraag stellen..... waar kan ik me inschrijven om mee te typen aan het forum, want ik wil op een paar dingen zeker even wat positiviteit van Christus kwijt.

Heel goed dat deze site er is. Moge Christus u zegenen bij de voortgang van dit werk en dat heel veel mensen hiermee een ander zicht krijgen op heel veel verschillende aspecten.

Vriendelijke groet en Gods Zegen toegewenst,

Jan Prins.

Beste Jan,
Je kunt je inschrijven door rechtsboven op "Registreer als gebruiker" te klikken
d.j.olthof


graag zou ik van u de boekenlegger willen hebben die vandaag 8.1.2008 is besproken.
graag ook van wat informatie over hoe de website werkt, en hoe ik onderwerpen die worden besproken op tekst te kunnen krijgen, kan dit ook op de website worden gezet?
graag een reactie van D.J.Olthof

Ik weet niet over welke boekenlegger het gaat, ik denk dat dit niet vanuit ACI gebeurt is.

Wat bedoel je precies met onderwerpen op tekst kunnen krijgen?
drummer-nr.1


hallo iedreen !

ik zoek wat informatie voor een verslag over gospel.
kan ik dat op deze site vinden?

-

We hebben niks geschreven over gospel, wellicht dat in het aangeleverd nieuws hier nog wat over te vinden is, daarvoor zou je de zoekmachine kunnen gebruiken.

Mocht je een verslag over gospel geschreven hebben dan ben je meer dan welkom om deze ook op ACI te publiceren.
Paul


Maak alstublieft de mensen wakker, die alleen maar kerkganger zijn. Men moet WEDEROMGEBOREN zijn zegt de Here Jezus. Anders kun je het Koninkrijk van God niet eens zien! Verbondskinderen worden door een besprenkeling met een beetje water als baby is een leugen van de satan! Een heel nieuw leven, (eeuwig leven) begint bij bekering, en wedergeboorte. Dan zul je ook de gave van de Heilige Geest ontvangen zodat je nooit meer zult twijfelen aan je behoud! En dan laat je je ook dopen zoals de bijbel dat leert!

Laten de dominees eens beseffen hoe ze de mensen misleiden! Lees Handelingen 2:38, en handel ernaar!

Beste Paul,
Exact de roep die God momenteel ook uit, op dit moment ben ik erg bewogen met een plek in de provincie Groningen waar ik deze boodschap mag brengen. In het geloof en vertrouwen dat de Heilige Geest hier doorheen werkt en tot de harten spreekt.

Ik kan je als getuige vertellen dat het afgelopen jaar daar al veel gebeurt is, en velen van God het verlangen op hun hart gekregen hebben zich te laten dopen. Druppels van levend water vallen er nu, mijn gebed is dat de sluisdeuren opengaan en het gebied overspoeld wordt met het levende water.

Dat werkelijk een ieder die daarvan drinkt nooit meer dorst zal hebben in Jezus' Almachtige Naam.

Bedankt dus voor je gastenboek-bericht, het bevestigd de hartenkreet waar ik ook mee loop. Ik wens jou ook veel zegen en leiding van de Eeuwige toe op het pad dat Hij met jou heeft, om een ieder te vertellen over de boodschap van Gods Zoon Jezus Christus!
Gerald van de Riet


Hallo iedereen, ik graag een vraag stellen aan iedereen: waar is Jezus geweest voor en na zijn 13e jaar en wat heeft Hij daar gedaan?

Alle antwoorden zijn welkom, u mag het ook aan mij mailen als u dat liever wilt.

Alvast bedankt!
Gr.
Gerald van de Riet

Beste Gerald,
Het is mij niet bekend waar de Heere Jezus geweest is voor Zijn 13e jaar omdat hier in de bijbel niet over wordt gesproken. In de koran wordt nog wel het een en ander vertelt over Zijn jonge jaren, maar of die verklaringen betrouwbaar zijn weet ik niet.
«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
(c) 1997 - 2019 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.