Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 44 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Een dwaas toont onmiddellijk zijn woede, wie verstandig is, zwijgt als hij beledigd wordt.
-- de Bijbel --
Gastenboek

We zouden het leuk vinden als je een reactie achterlaat in ons gastenboek om te horen wat je van ACI vind, of gewoon om te laten weten dat je geweest bent.

Let wel dat het gastenboek geen plaats is om discussies aan te gaan. Op ACI is er wel een mogelijkheid daartoe hier heb je een gebruikers-account nodig en kun je mee doen met de lopende gesprekken op het Forum.

[ Laat een bericht achter ]

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
Naam Berichten
Jannyv
Leden

heyyy allemaal. misschien kennen jullie me ergens mee helpen. ik ben janny visser en ben op zoek naar een jongen uit de b-band van herman haan. het is al heel lang geleden dat ik hem heb gezien. ik ben nu 30 jaar en toen die tijd was ik rond de 16 jaar. de jongen die ik zoek heet dave maar de achternaam heb ik jammer genoeg niet meer. hij zou nu rond de 38 zijn. hij is in belgie geboren. ik heb hem samen met herman haan en de b-band in kollummerzwaag gezien in het dorpshuis de trije doarpen. ik hoop dat iemand mij ken helpen. zou hem heel graag weer eens willen zien. alvast bedankt. groetjes janny visser

saskia de haan


Ik was zeer blij met het occultisme op jullie site fantastisch!

Hans


tot mijn verwondering zie ik nu dat ik al meer dan twee uur op deze site zit. Dat het dus een goede, informatieve, en ook boeiende site is, is dus overbodig om te zeggen. En ik weet niet eens hoe ik hier terecht gekomen ben. Afijn, ik zet hem graag bij mijn favorieten. Nu heb ik ook diverse profielen bekeken, maar ik vrees dat ik te oud ben (59) om ook daadwerkelijk lid te worden. Ik zag allemaal jongeren, en daar zal opa zich maar niet tussen scharen. Wel goed om te weten dat jongeren bezig zijn met het geloof. Wat geloven betreft ben ik wel een jongere,ik zou dat graag vertellen, maar ik zit ook met het feit dat ik dinsdag opgenomen word voor een operatie, en ik niet weet hoe lang dit gaat duren. Maar komen kijken doe ik beslist daarna. O ja, de operatie en de tijd daarna heb ik in Gods handen gelegd, daar ligt het goed, bij de echte Geneesheer.

Groetjes, en Gods zegen, Hans

Hoi Hans,
Je bent nooit te oud of te jong om lid te worden, naar mijn weten zitten er wel meer mensen van rond de 60 jaar op ACI. Ik zou zeggen je bent van harte welkom.

Veel sterkte en zegen met de komende operatie, en wellicht tot een volgende keer op ACI
Herman
Leden

Ik vind het een erg leuke site ,ik wil zoveel zeggen maar vind het soms moeilijk om het correct te verwoorden.Soms proviseer ik wel eens om duidelijke taal terug te krijgen en mijn opvattingen onder de loep te leggen want ik kan het ook wel eens fout hebben.Dames en heren,bedankt voor het opzetten van deze site,een aanwinst op geloofskwesties.

harry quist


In Nes amin (israel)moest ik een contract ondertekenen waarin stond dat ik geen religieuse dingen ging doen.Deze kibbuts is juist opgericht om discussie tussen christen en het jodendom mogelijk te maken,maar wordt in het begin al monddood gemaakt.

En als je geboren bent in Israel wil niet zeggen dat je alle rechten hebt,zoals in Nederland.Er wordt veel te veel gediscrimineerd in Israel.Begin bij het begin,het oude testament.Deze wordt door meerdere religies gedeeld en zou de grondwet van Israel kunnen zijn.Samen leven of elkaar uitroeien?

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
(c) 1997 - 2019 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.