Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 14 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Als je wist dat je nog maar een dag te leven had, wat zou je dan doen? Hoe zou je die ene dag doorbrengen? Zou je niet nagaan of je leven de moeite waard is geweest? Of je de juiste keuzes hebt gemaakt? Of je wel de juiste prioriteiten hebt gehad? Zou je je niet afvragen wat je te wachten staat na je dood? Zou je je niet afvragen of er misschien nog een ander leven is, misschien toch wel een leven dat eeuwig duurt? En wat zou je reactie zijn als je wist dat Ik volgende week naar deze wereld zou terugkeren? Zou je je niet haasten om alles in orde te maken, om dingen recht te zetten? Zou je relatie met Mij niet het allerbelangrijkste worden, belangrijker dan wat ook? Waarom leef je zo oppervlakkig, alsof Ik niet besta? Alsof er geen eeuwigheid is? Alsof je korte leven op aarde het enige is dat telt?
-- de Here Jezus --
Gastenboek

We zouden het leuk vinden als je een reactie achterlaat in ons gastenboek om te horen wat je van ACI vind, of gewoon om te laten weten dat je geweest bent.

Let wel dat het gastenboek geen plaats is om discussies aan te gaan. Op ACI is er wel een mogelijkheid daartoe hier heb je een gebruikers-account nodig en kun je mee doen met de lopende gesprekken op het Forum.

[ Laat een bericht achter ]

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
Naam Berichten
Troost Mijn Volk
Leden

Sjalom gasten,

Ik zie dat u regelmatig langs komt om kennis te nemen op ACI. In het verleden waren er zeer active leden die regelmatig met elkaar op het forum in contact kwamen om op een positieve manier met elkaar van gedachten wisselden. Dat goede van een aantal jaren terug kan zomaar door u geactiveerd worden.

Alex Landman


Hoi allemaal, Het meest recente bericht is uit 2009, drie jaar geleden.
blijkbaar is het hier doorgebloed? Of lijkt dat maar zo?
alex

Bep G.


Een site waar je zomaar een tijd aan het lezen ben. Zie wel dat het lang geleden is dat er in het gastenboek een reactie staat. Net als ene Hans, die op 5 mrt 2009 schrijft over zijn leeftijd, haha,mijn leeftijd is nu ook 59 en op die datum hoop ik 60 te worden,maar het is mooi om te merken dat er jongeren zijn die serieus zoeken naar een relatie met Goden deze site ook bezoeken. Er is zoveel verkeerds op internet, maar als je keuze is om met God door het leven te gaan zoek je alleen wat goed en zuiver is. Zet deze site bij mijn favorieten. Gods zegen.

wouter de graaf


wat een informatie.eindelijk iemand die zegt zoals het is,de schepping ,het leven op de wereld,de evolutie theorie haalt de bijbel niet onderuit.of je nu reus was of niet,ieder komt voor de schepper te staan.God zij met je.

Marion


Lieve mensen,
Leuk en goed initiatief, zo'n site. Nu maar hopen dat het goed bezocht gaat worden en er steeds meer bezoekers op af komen.
Succes en SHALOM !

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  »
(c) 1997 - 2015 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.