Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 47 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Mens: "God ik heb gebeden, gebeden en gebeden. Waarom antwoordt U niet?" God: "Mens, Ik heb geantwoord, geantwoord en geantwoord. Waarom luister je niet?"
Website

[ Stel je vraag ]

Vragen

Ik heb een huiswerkvraag, mag dat?
Ik wil mijn wachtwoord veranderen hoe moet ik dat doen.
Ik zou graag anoniem blijven
Ik heb net een pb-bericht verzonden. Deze blijft in mijn UIT box staan?
Is het mogelijk om je gebruikersnaam te veranderen ?
Ik moet mijn profiel wijzigen, maar ik weet niet wat
Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Kan ik me ook weer afmelden?

Antwoorden

Ik heb een huiswerkvraag, mag dat?
ACI is niet in het leven geroepen om je huiswerk te maken. De laatste tijd krijg ik veel vragen per mail, of via de FAQ waar eigenlijk wordt gevraagd of ik het complete huiswerk wil maken. ACI is er niet om complete stukken aan te leveren die je even kunt kopieren en plakken in je verslag voor school en dan een (hopelijk) goed cijfer te halen. De bedoeling van deze website is om iedereen te informeren over het Christelijk geloof. Dit gebeurt door middel van verslagen, als je nog specifiekere informatie zoekt wil ik je daar uiteraard met alle liefde mee helpen. Echter moet het natuurlijk wel zo zijn dat als je huiswerk moet doen dat je zelf research doet en dergelijke. Als je vervolgens ergens ťcht niet uitkomt kan ik altijd helpen. Ik weiger echter simpelweg om complete stukken huiswerk te maken, dat is toch echt iets wat je zelf zou moeten doen. Ik hoop dat hier begrip voor opgebracht kan worden. Gods Zegen, Eduard Wustenveld

Ik wil mijn wachtwoord veranderen hoe moet ik dat doen.

Als je bent ingelogd op de website vind je rechtsboven in de site een link "Mijn ACI". Als je hier met de muis overheen gaat verschijnt er een menu met een aantal keuzes. Een van die keuzes is "Profiel bewerken", als je hier op klikt verschijnt er een scherm waar je je complete profiel kunt aanpassen waaronder het wachtwoord.

Door hier een nieuw wachtwoord in te vullen verander je je wachtwoord.Ik zou graag anoniem blijven

Dat kan, je kunt een nickname gebruiken als gebruikersnaam. Verder kun je bij het registreren van je account per informatieveld in je profiel aangeven of deze zichtbaar of onzichtbaar is. Om op die manier je anonimiteit te waarborgen, de enige die dan weet wie je bent (aan de hand van het e-mail adres) is het beheer van ACI.

Voor de bezoekers en leden van ACI sta je dan enkel bekend onder je gebruikersnaam.Ik heb net een pb-bericht verzonden. Deze blijft in mijn UIT box staan?
Een pb blijft in in de UIT box staan totdat de ontvanger van de PB het bericht ook daadwerkelijk gelezen heeft. Op het moment dat het bericht gelezen is zal deze bij de verzonden items komen te staan.

Is het mogelijk om je gebruikersnaam te veranderen ?

Nee, deze mogelijkheid zit niet ingebouwd op ACI. Dat is omdat je gebruikersnaam een uniek gegeven is op de website.Ik moet mijn profiel wijzigen, maar ik weet niet wat
Als je voor het eerst inlogt met je account krijg je je profiel ter controle te zien, als alles staat zoals je dit graag zou willen sla je het profiel op.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Accounts worden na 2 à 3 maanden vanzelf inactief en verdwijnen van de ledenlijst.
Om het account weer opnieuw te activeren is het enkel nodig om opnieuw in te loggen.Kan ik me ook weer afmelden?
Het afmelden gaat automatisch, op het moment dat u langer dan 3 maanden niet meer actief bent op ACI wordt uw account vanzelf gedeactiveerd en is uw profiel ook niet meer in te zien. Op het moment dat u toch weer besluit deel te nemen aan ACI kunt u weer inloggen, uw account zal dan automatisch weer als actief aangemerkt worden.

(c) 1997 - 2019 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.