Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 45 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Vreemd, dat het zo spannend is als de voetbalwedstrijd in de verlenging gaat, en hoe we zuchtend op ons horloge kijken als de kerkdienst langer duurt dan anders
Praktisch

[ Stel je vraag ]

Vragen

Ik ben heel onzeker over mezelf, beledig ik daar God mee?
Hoe bouw ik een relatie met God op?

Antwoorden

Ik ben heel onzeker over mezelf, beledig ik daar God mee?
Ik weet niet in welk opzicht je onzeker bent over jezelf maar je beledigd God niet. God ziet je hart en die is op Hem gericht (neem ik aan). Weet dat God van je houd hoe je je ook voelt. Als je onzeker bent stel je je afhankelijk op, het is beter om verzekerd te zijn in Christus dan in jezelf. Als je namelijk heel zeker van jezelf bent kun je ook zoiets hebben van: "Ik kan het allemaal zelf wel ik heb God niet nodig", in die positie zul je niet belanden wanneer je je zekerheid niet in jezelf zoekt. Weet dat je door het geloof in de Heer meer dan overwinnaar bent en zeker kunt zijn in Hem. Dank de Heer dat je jezelf niet de beste van de wereld vind en vind rust in Hem die jou heeft gemaakt zoals je bent. Maar vrees niks want wat is er te vrezen als Hij met je is toch? Je hebt een grote vriend die je beschermt, de grootste en machtigste vriend die je maar kunt hebben, Hij houdt je hand vast, laat je leiden door Hem en je zult komen op de plek die Hij bedoelt heeft.

Hoe bouw ik een relatie met God op?
Je kunt ook de vraag stellen hoe bouw ik een relatie op met mensen? Een relatie met mensen bouw je op door met ze om te gaan, met ze te praten. Dingen met hun te delen (goede en slechte). Door tijd te besteden aan die mensen. Hoe bouw je nou een relatie op met God? Een relatie met God bouw je op dezelfde manier op, door met Hem om te gaan. Door tijd voor Hem apart te zetten. Door alles met God te delen, leuke momenten en slechte momenten. Door Hem te laten zien hoezeer je Hem waardeert. Dit doe je in een gebedsleven maar ook als je bijvoorbeeld over straat loopt kun je met God praten. God luistert altijd naar jou en vind het heerlijk als jij Hem wat verteld.

(c) 1997 - 2019 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.