Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 19 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Als je wist dat je nog maar een dag te leven had, wat zou je dan doen? Hoe zou je die ene dag doorbrengen? Zou je niet nagaan of je leven de moeite waard is geweest? Of je de juiste keuzes hebt gemaakt? Of je wel de juiste prioriteiten hebt gehad? Zou je je niet afvragen wat je te wachten staat na je dood? Zou je je niet afvragen of er misschien nog een ander leven is, misschien toch wel een leven dat eeuwig duurt? En wat zou je reactie zijn als je wist dat Ik volgende week naar deze wereld zou terugkeren? Zou je je niet haasten om alles in orde te maken, om dingen recht te zetten? Zou je relatie met Mij niet het allerbelangrijkste worden, belangrijker dan wat ook? Waarom leef je zo oppervlakkig, alsof Ik niet besta? Alsof er geen eeuwigheid is? Alsof je korte leven op aarde het enige is dat telt?
-- de Here Jezus --
Christendom

[ Stel je vraag ]

Vragen

Kun je je kind laten dopen als je niet lid bent van een specifieke geloofsgemeenschap? En hoe zou dat dan in zijn werk gaan?

Antwoorden

Kun je je kind laten dopen als je niet lid bent van een specifieke geloofsgemeenschap? En hoe zou dat dan in zijn werk gaan?
Ja dat kan. De Here Jezus heeft ooit eens gezegd "breng de kinderen tot mij", dat geldt voor ALLE kinderen, en niet alleen voor kinderen die zich hebben aangesloten bij een specifieke kerk / gemeente of stroming. Hoe het praktisch in z'n werk zou gaan is door naar een gemeenschap te gaan die God je zal aanwijzen. Ga in gebed en vraag aan God welke gemeenschap toegerust is om jou kind te laten dopen, en stap naar die gemeenschap toe en vraag of ze je kind willen dopen. Ik ben zelf jaren geleden ook gedoopt, ik was niet lid van een gemeenschap maar ik had maar ťťn verlangen, en dat was gedoopt worden als teken naar de buitenwereld dat ik God toebehoor en Jezus wil volgen. Ik heb gevraagd aan een gemeenschap of ze dit wilden doen, de ene gemeente wilde dit niet, de tweede gemeente wel. Na een paar weken werd ik gedoopt.

(c) 1997 - 2017 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.