Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Leden online
 22 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Als iemand je vertelt dat er in een bepaalde kamer licht is en dat daar een kist staat met een waardevolle schat erin, hoe kun je dan weten dat dit waar is? Door die kamer binnen te gaan, naar die kist toe te lopen en hem te openen. Als Ik je zeg dat Ik het licht der wereld ben en als Ik je zeg dat de bijbel, zoals jullie die noemen, de kist is en dat je daarin de schat zult vinden van Mijn eeuwige, leven-gevende woorden, waarom geloof je Mij dan niet? Mijn leerlingen hebben met grote zorg opgeschreven wat Ik gezegd heb toen Ik op deze aarde was. Anderen hebben met grote zorg deze woorden doorgegeven om contact tussen jullie en Mij mogelijk te maken. De woorden die Ik gesproken heb zijn leven en waarheid. Maar je moet geloof hebben. Jullie moeten Mijn woorden in praktijk brengen, als je de waarheid en het leven wilt ervaren.
-- de Here Jezus --
Christendom

[ Stel je vraag ]

Vragen

Kun je je kind laten dopen als je niet lid bent van een specifieke geloofsgemeenschap? En hoe zou dat dan in zijn werk gaan?

Antwoorden

Kun je je kind laten dopen als je niet lid bent van een specifieke geloofsgemeenschap? En hoe zou dat dan in zijn werk gaan?
Ja dat kan. De Here Jezus heeft ooit eens gezegd "breng de kinderen tot mij", dat geldt voor ALLE kinderen, en niet alleen voor kinderen die zich hebben aangesloten bij een specifieke kerk / gemeente of stroming. Hoe het praktisch in z'n werk zou gaan is door naar een gemeenschap te gaan die God je zal aanwijzen. Ga in gebed en vraag aan God welke gemeenschap toegerust is om jou kind te laten dopen, en stap naar die gemeenschap toe en vraag of ze je kind willen dopen. Ik ben zelf jaren geleden ook gedoopt, ik was niet lid van een gemeenschap maar ik had maar ťťn verlangen, en dat was gedoopt worden als teken naar de buitenwereld dat ik God toebehoor en Jezus wil volgen. Ik heb gevraagd aan een gemeenschap of ze dit wilden doen, de ene gemeente wilde dit niet, de tweede gemeente wel. Na een paar weken werd ik gedoopt.

(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.