Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Meer Overdenkingen
Meest gelezen
Leden online
 40 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Genade is enerzijds: niet krijgen wat je wel hebt verdiend, en anderzijds: wel krijgen wat je niet hebt verdiend.
Overdenkingen
Door Justed op 30-09-2010
De boodschap die ik vandaag met iedereen wil delen is iets wat ik al een tijdje op mijn hart heb en over aan het nadenken ben, maar ik denk dat de boodschap inmiddels rijp is om te plaatsen.
2095 keer gelezen
Wiens kind ben jij?
Door Justed op 30-09-2010
"Wie de zonde doet is uit de duivel, want de duivel zondigt van den beginne. Hiertoe is de Zoon van God geopenbaard, opdat Hij de werken des duivels verbreken zou. Een ieder, die uit God geboren is, doet geen zonde; want het zaad (Gods) blijft in hem en hij kan niet zondigen, want hij is uit God geboren" -- 1 Johannes 3:8-9
Door Justed op 30-09-2010
We mogen alle lampen uit doen; de Heer zal maken dat er in ons een licht brand die van binnen naar buiten zal schijnen en onze hele omgeving zal verlichten; waardoor iedere vorm van duisternis zal wijken
3480 keer gelezen
Kom tot Mij
Door Justed op 08-04-2010
Velen zullen de volgende zin wel kennen "Komt allen tot mij die belast en beladen zijn en ik zal u rust geven", maar het valt me op dat er slechts weinigen zijn die in de praktijk écht op deze uitnodiging in gaan. Hoeveel gelovigen zijn er vandaag de dag niet moe gestreden, hoeveel lopen er niet rond met een last en een zwaarte op hun hart? Hoeveel lopen er niet rond met een zonde die ze maar niet kunnen los schudden hoe hard ze het ook proberen?
Geplaatst op 05-03-2010
Een piloot vloog boven de woestijn en maakte een landing om te tanken. Toen hij even later weer boven bergachtig gebied vloog hoorde hij opeens een krabbelend geluid achter zit. Het klonk alsof er een dier in de romp van het vliegtuig zat. De piloot schrok, want als een dier aan de elektrische bedrading begint te knagen, zouden de problemen niet te overzien zijn! Daarbij was er in dit ruige gebied zo snel geen geschikte landingsplaats voor handen.
14618 keer gelezen
Film: The Pilgrim's Progress
Door Justed op 17-01-2010
De Pilgrim's Progress is een verhaal geschreven door de 17e eeuwse puriteinse prediker John Bunyan. Het verhaal gaat over de reis die een christen aflegt in zijn leven en handelt over het hoofdkarakter "Christian". Maar lees eerst de inleiding van John Bunyan verder op in dit artikel om een beetje te weten uit welke situatie ons hoofdkarakter begint in de film.
4710 keer gelezen
De sleutel ligt in uw focus
Door Justed op 30-10-2009
Ik ben er achter gekomen dat het van levensbelang is voor een christen om een juiste focus in het leven te hebben. Ik begon hier een hele tijd geleden over te denken toen het me opviel dat als je tijdens het autorijden niet je blik gericht houd op het punt waar je heen wilt, de auto al gauw een verkeerde kant op gaat.
(c) 1997 - 2019 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.