Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Meer Uit de media
Meest gelezen
Leden online
 40 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Er is geen heilige zonder verleden en geen zondaar zonder toekomst
Christelijke reisorganisaties begraven strijdbijl
Uitgegeven op 09-06-2006 (660 keer gelezen)
De slepende juridische kwestie tussen Beter-Uit Reizen en Goed Idee Reizen is ten einde. Beter-Uit heeft het hoger beroep, dat deze week zou dienen, ingetrokken.
Beter-Uit wilde in eerste instantie met het hoger beroep alsnog bereiken dat Jan-Willem Herweijer, directeur en oprichter van Goed Idee, de bedrijfsactiviteiten zou staken. Volgens Beter-Uit handelde Herweijer, oprichter en directeur van Goed Idee Reizen, in strijd met zijn concurrentiebeding. Voordat hij de nieuwe reisorganisatie oprichtte was hij bedrijfsleider bij Beter-Uit.

Tijdens de behandeling bij de rechtbank bleek het conflict niet alleen om zakelijke belangen te draaien. Herweijer zou aan homodating doen en er zou pornografisch materiaal op zijn computer zijn gevonden. Dit zou de reden zijn van zijn ontslag bij Beter-Uit - volgens Herweijer had hij zelf ontslag genomen- en om deze reden wilde Beter-Uit zich distantieren van Goed Idee. Daarbij irriteerde Beter-Uit zich eraan dat Herweijer in advertenties en interviews nog vaak naar zijn loopbaan bij Beter-uit verwees.

De rechter stelde Beter-Uit op alle punten in het ongelijk. Jan-Willem Herweijer reageerde opgelucht. ''Het boek kan dicht, we gaan verder waar we mee begonnen waren. Het was een uitermate pijnlijk proces. Wat naar buiten is gebracht, had niks met het zakelijke geschil te maken. Ik betreur dat het zo’n vlucht heeft genomen, maar ik heb geen wrok. De zaken gaan fantastisch en wij gaan met goede moed verder.’’

Waarom Beter-Uit het hoger beroep heeft ingetrokken is onduidelijk. Zowel Beter-Uit als hun advocaat was niet bereikbaar voor commentaar.
Bron: Algemeen Dagblad

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties plaatsen.
Klik op Registreren om een account aan te maken, of klik op Inloggen om met je account in te loggen.
(c) 1997 - 2019 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.