Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Genres
 Acapella (1) Alternatief (6)
 Blues (2) Cabaret (1)
 Folk (3) Geen (3)
 Hardcore (1) Hiphop (8)
 Koor (5) Metal (3)
 Pop (39) Praise (19)
 Punkrock (8) R&B (2)
 Rock (28) Soul (2)
 Theater (3)
Leden online
 41 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Een oud vrouwtje op haar knieŽn ziet vaak verder dan een theoloog op zijn tenen.
Susanna Fields

Algemeen
Herkomst:Nederland
Genre : Pop

Statistieken
2 optredens
0 in de toekomst
2 in het verleden

[ Officiele website ]

Susanna Fields is een zeldzame combinatie van een popdiva en een rockchick. En daarom is haar debuutalbum All of this is really me soms kwetsbaar en rock-achtig tegelijkertijd.

Voor dit album schreef zij de meeste liederen met Minco Eggersman en René de Vries. Deze mannen produceerden ook haar record. De muziek van Susanna valt te vergelijken met de muziek van popdiva’s als Lisa Loeb en Sheryl Crow, maar haar muziek heeft aan de andere kant ook een eigen karakter wegens haar speciale stem die met boeiende gitaarpop en de progressieve productie wordt gecombineerd.

Susanna is de stem achter Mad'house (een danskunstenaar die door Digidance wordt geproduceerd) en deze vijf singles zijn uitgebracht in vijf Europese landen. Haar stem is bovendien ook te horen in vele jingles op nationale radiostations (AVRO/NCRV/3FM) en reclamespots, zoals onderandere van het Wereld Natuur Fonds.

Susanna zingt op meer dan 60 cd’s. Zij werkte onder andere met beroemde Nederlandse kunstenaars als Rob de Nijs, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Margriet Eshuys, Linda Wagenmakers en de Nederlandse Idols-sterren.

Zelfs Hollywood heeft gehoord van Susanna, omdat zij de soundtrack "Tabooh" in de Hollywoodfilm een A foreign affair zingt. Het zelfde telt voor de titelsong van de Nederlandse film Snowfever. Ze nam met het lied Over the Moon deel aan het Nationaal Songfestival en dit lied werd opnieuw gearrangeerd en opnieuw opgenomen voor All of this is really me.

Verscheidene jaren deed Susanna de backginvocals in de band van Nederlandse zanger Rob de Nijs en trad met hem op in nationale tv-shows en in de Nederlandse en Belgische theaters. Hoogtepunten in haar carrière waren Vrienden van Amstel Live in Rotterdam Ahoy en shows in een volle Amsterdam ArenA.

Sinds 1999 is Susanna een bandlid van de Nederlandse zanger Ralph van Manen die met het nummer Testify to love een nummer 1 hit had in Amerika. Cliff Richards heeft wat nummers van Ralph van Manen opgenomen op zijn laatste album. Susanna zingt op 5 van zijn albums en doet concerttours met hem door heel Europa. Zij schreef een paar liederen samen met Ralph voor haar debuutalbum.

In Duitsland mocht ze reeds optreden tijdens het Bundespressebal in Berlijn. Zij is één van de achtergrondstemmen voor de Amerikaanse/Duitse zanger Irvin Doomes. Met hem deed zij shows op het Breitling Messe in Bazel en op het cruiseschip US Europa tijdens een reis op de Middellandse Zee.

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties plaatsen.
Klik op Registreren om een account aan te maken, of klik op Inloggen om met je account in te loggen.
(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.