Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Genres
 Acapella (1) Alternatief (6)
 Blues (2) Cabaret (1)
 Folk (3) Geen (3)
 Hardcore (1) Hiphop (8)
 Koor (5) Metal (3)
 Pop (39) Praise (19)
 Punkrock (8) R&B (2)
 Rock (28) Soul (2)
 Theater (3)
Leden online
 32 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Vertel God niet (alleen) hoe groot je probleem is, maar vertel je probleem hoe groot je God is
Gerald Troost

Algemeen
Herkomst:Nederland
Genre : Pop

Statistieken
30 optredens
0 in de toekomst
30 in het verleden

[ Officiele website ]

Gerald Troost is een zanger en schrijver/componist afkomstig uit Veenendaal. Gerald Troost weet zich te onderscheiden door een diepe tekstuele inhoud te combineren met een frisse muzikale omlijsting en een overtuigende podiumpresentatie. Na een aantal bands is Gerald Troost zich vanaf het jaar 2000 gaan richten op soloprojecten. De CD’s ‘Met andere ogen’, ‘Eindeloos’, ‘Bovennatuurlijk’ en ‘Intens’ maakten een grote indruk op een gevarieerd publiek. Binnen korte tijd groeiden songs als ‘Thuis’, ‘Een parel’ en 100% uit tot ware klassiekers!

‘Troost On Tour’
Gerald Troost verzorgd wekelijks optredens met een voltallige begeleidingsband of in een kleinere setting. Het ‘Troost On Tour Crew’ ondersteunt de zanger in het verzorgen van licht & geluid, nazorg en grafische vormgeving. Gerald Troost heeft optredens gegeven op de EO-jongerendag, Flevo Festival, Yorin, Radio 2, Radio 3, Festivals, regionale omroepen etc. Verder verzorgt Gerald ook regelmatig passende optredens op scholen, koorjubilea, bruiloften en kerkdiensten.

‘Missie’
Over zijn missie zegt Gerald: ‘Ik wil graag op een echte manier mezelf laten zien. Ook mijn verdriet en mijn vragen. Ik wil ook laten zien wat God in mijn leven heeft veranderd. Zijn liefde voor mij door Jezus Christus is de drijfveer waaruit ik leef. Geloven, voor mij, is niet achterhaald of saai, maar avontuurlijk en van levensbelang. Ik wil jonge mensen uitdagen om Jezus beter te leren kennen, omdat Hij echte zin geeft aan het leven!’

Gerald en de toekomst: Ik wil blijven schrijven en componeren voor toekomstige CD’s en boeken. Ook zijn er concrete plannen voor een videoclip. Verder wil ik via Dorcas en de jeugdkerk ‘Walk-in’ handen en voeten blijven geven aan mijn geloof. Ja, ik krijg echt kippenvel van zoveel onrecht en onverschilligheid in de wereld. De komende tijd zal ik, actief en concreet, op zoek gaan naar manieren waarop ik Gods liefde kan doorgeven!

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties plaatsen.
Klik op Registreren om een account aan te maken, of klik op Inloggen om met je account in te loggen.
(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.