Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Genres
 Acapella (1) Alternatief (6)
 Blues (2) Cabaret (1)
 Folk (3) Geen (3)
 Hardcore (1) Hiphop (8)
 Koor (5) Metal (3)
 Pop (39) Praise (19)
 Punkrock (8) R&B (2)
 Rock (28) Soul (2)
 Theater (3)
Leden online
 7 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Vergis je niet: Ik hoor ook de kleine leugentjes om bestwil en Ik ken jullie onvriendelijke gedachten. Ik hoor ook jullie harde woorden en het geroddel onder elkaar. Ik zie ook alle kleine diefstalletjes en luiheid en hoe jullie de belasting bedriegen. En nu vraag je Mij of Ik jullie niet langer liefheb, omdat Ik over zonde spreek. Ja, Ik houd van jullie. Het is Mijn wezen om lief te hebben. Ik kan zelfs niet anders.
-- de Here Jezus --
Ron Kenoly

Algemeen
Herkomst:USA
Genre : Praise

Statistieken
5 optredens
0 in de toekomst
5 in het verleden

[ Officiele website ]

Al jaren staat Ron Kenoly aan de top in gospelmuziek. Hij is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke gospelartiesten en aanbiddingleiders die door middel van zijn muziek en projecten wereldwijd grote samenkomsten bereikt. 1983 heeft hij zijn eerste gospelalbum uitgebracht "You ought to listen to this". In 2002 had hij inmiddels 11 albums op zijn naam met o.a. de bekende hits "Lift Him up", "Jubilee", "Can't stop praising His name" en nog vele anderen.

In 1999 heeft hij "the Academy of Praise" opgericht waar hij lesgeeft aan aanbiddingleiders. Met twee vestigingen in Engeland en Brazillie heeft de academie een internationale stempel neergezet. In dezelfde periode heeft Kenoly zijn eigen muzieklabel opgericht en twee nieuwe albums geproduceerd. Hij heeft vele awards gewonnen voor zijn muziek en samenkomsten, is vijf keer genomineerd geweest voor de amerikaanse GMA Dove Award voor gospelmuziek en heeft deze in 1996 gewonnen voor het succesvolle album "Welcome Home".

Met zijn albums heeft Kenoly tot tweemaal toe goud gehaald wat een zeer bijzondere achievement is voor christelijke muziek opnames. Tevens heeft hij vele gastoptredens gedaan voor bekende tv-programma's zoals "Trinity Broadcasting Network" en Benny Hinn's "This Is Your Day".


Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties plaatsen.
Klik op Registreren om een account aan te maken, of klik op Inloggen om met je account in te loggen.
(c) 1997 - 2017 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.