Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Genres
 Acapella (1) Alternatief (6)
 Blues (2) Cabaret (1)
 Folk (3) Geen (3)
 Hardcore (1) Hiphop (8)
 Koor (5) Metal (3)
 Pop (39) Praise (19)
 Punkrock (8) R&B (2)
 Rock (28) Soul (2)
 Theater (3)
Leden online
 38 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Ik ben geen verre, onbereikbare, onbegrijpelijke God gebleven. Ik ben gekomen om Mijn verlangen en Mijn liefde voor jullie te demonstreren op een manier die je tenminste een beetje zou kunnen begrijpen. Je kunt aan Mij denken als een broer, een vriend of zelfs een geliefde
-- de Here Jezus --
Sir Duke

Algemeen
Herkomst:Nederland
Genre : Pop

Statistieken
0 optredens

[ Officiele website ]

Sir Duke speelt op feesten/recepties, met een mix van pop (j. 60-80), ballads,& Opwekking. De band bestaat uit 5 muzikanten (gitaar, bass,drums/percussie, toetsen, sax/trompet/clarinet) en 1 zanger, in de leeftijd 35-45 jaar. We kennen elkaar jarenlang van het spelen in verschillende gospelbands (wo. de begeleidingsband van gospelkoor Shirchadasj uit Ede) en het spelen bij praisediensten. We hebben uit passie voor goede muziek besloten naast onze koor- en kerkactiviteiten ook te spelen op recepties, bedrijfsfeesten e.d. We doen ook huiskamerconcerten en tuinfeesten (in kleinere bezetting).

We vinden dat de band (en dus ook het geluidsniveau) tijdens dergelijke gelegenheden dienstbaar moet zijn aan het feest zelf. Op zo'n belangrijke (huwelijks)dag vinden we het heerlijk om een sfeer neer te zetten met luchtige muziek ('behang'), waarbij conversaties absoluut mogelijk blijven. We beschikken over een eigen PA (zaalversterking) en (gekleurd) licht. Ons repertoire bestaat uit een mengsel van verantwoorde easy-listening, swing, soul, melodieuze jazz en latin, op verzoek afgewisseld met opwekking/praise nummers, veelal gearrangeerd in bijv. jazzy of jiddische stijl.

We willen graag spelen op feesten van christenen die graag een gezellige avond (met muzikale omlijsting) hebben, en daarvoor een betrouwbare band met een verantwoord repertoire in willen huren. Op de site vindt je voorbeelden en fragmenten van ons repertoire.


Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties plaatsen.
Klik op Registreren om een account aan te maken, of klik op Inloggen om met je account in te loggen.
(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.