Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Genres
 Acapella (1) Alternatief (6)
 Blues (2) Cabaret (1)
 Folk (3) Geen (3)
 Hardcore (1) Hiphop (8)
 Koor (5) Metal (3)
 Pop (39) Praise (19)
 Punkrock (8) R&B (2)
 Rock (28) Soul (2)
 Theater (3)
Leden online
 18 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Denken jullie dat Ik niet weet wat er in jullie steden en landen rondom de wereld gebeurt? Ik weet alles van elke oorlog en elk conflict, beter nog dan jullie. Ik zie het lijden van elke man, elke vrouw en elk kind. Ik tel hun tranen en voel hun pijn alsof het Mijzelf betreft. Denken jullie dat Ik niet elke leugen, elke brute daad, elke aanranding en elke moord opmerk? Dat doe Ik zeker wel en Ik houd het allemaal in gedachten. Ik kom met vergelding voor iedereen die Mijn bestaan loochent en Mijn schepselen verkeerd behandelt. Maar Ik zal met Mijn beloning komen voor alle mensen die in Mijn naam het goede doen.
-- de Here Jezus --
Sir Duke

Algemeen
Herkomst:Nederland
Genre : Pop

Statistieken
0 optredens

[ Officiele website ]

Sir Duke speelt op feesten/recepties, met een mix van pop (j. 60-80), ballads,& Opwekking. De band bestaat uit 5 muzikanten (gitaar, bass,drums/percussie, toetsen, sax/trompet/clarinet) en 1 zanger, in de leeftijd 35-45 jaar. We kennen elkaar jarenlang van het spelen in verschillende gospelbands (wo. de begeleidingsband van gospelkoor Shirchadasj uit Ede) en het spelen bij praisediensten. We hebben uit passie voor goede muziek besloten naast onze koor- en kerkactiviteiten ook te spelen op recepties, bedrijfsfeesten e.d. We doen ook huiskamerconcerten en tuinfeesten (in kleinere bezetting).

We vinden dat de band (en dus ook het geluidsniveau) tijdens dergelijke gelegenheden dienstbaar moet zijn aan het feest zelf. Op zo'n belangrijke (huwelijks)dag vinden we het heerlijk om een sfeer neer te zetten met luchtige muziek ('behang'), waarbij conversaties absoluut mogelijk blijven. We beschikken over een eigen PA (zaalversterking) en (gekleurd) licht. Ons repertoire bestaat uit een mengsel van verantwoorde easy-listening, swing, soul, melodieuze jazz en latin, op verzoek afgewisseld met opwekking/praise nummers, veelal gearrangeerd in bijv. jazzy of jiddische stijl.

We willen graag spelen op feesten van christenen die graag een gezellige avond (met muzikale omlijsting) hebben, en daarvoor een betrouwbare band met een verantwoord repertoire in willen huren. Op de site vindt je voorbeelden en fragmenten van ons repertoire.


Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties plaatsen.
Klik op Registreren om een account aan te maken, of klik op Inloggen om met je account in te loggen.
(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.