Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Genres
 Acapella (1) Alternatief (6)
 Blues (2) Cabaret (1)
 Folk (3) Geen (3)
 Hardcore (1) Hiphop (8)
 Koor (5) Metal (3)
 Pop (39) Praise (19)
 Punkrock (8) R&B (2)
 Rock (28) Soul (2)
 Theater (3)
Leden online
 36 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Als je wist dat je nog maar een dag te leven had, wat zou je dan doen? Hoe zou je die ene dag doorbrengen? Zou je niet nagaan of je leven de moeite waard is geweest? Of je de juiste keuzes hebt gemaakt? Of je wel de juiste prioriteiten hebt gehad? Zou je je niet afvragen wat je te wachten staat na je dood? Zou je je niet afvragen of er misschien nog een ander leven is, misschien toch wel een leven dat eeuwig duurt? En wat zou je reactie zijn als je wist dat Ik volgende week naar deze wereld zou terugkeren? Zou je je niet haasten om alles in orde te maken, om dingen recht te zetten? Zou je relatie met Mij niet het allerbelangrijkste worden, belangrijker dan wat ook? Waarom leef je zo oppervlakkig, alsof Ik niet besta? Alsof er geen eeuwigheid is? Alsof je korte leven op aarde het enige is dat telt?
-- de Here Jezus --
New day

Algemeen
Herkomst:Nederland
Genre : Blues

Statistieken
1 optredens
0 in de toekomst
1 in het verleden

[ Officiele website ]

In 2003 begonnen vijf muzikanten met liefde voor improvisatie en liefde voor Jezus de band Newday om een nieuw geluid te laten horen in Nederland. Newday speelt zelfgeschreven songs die het publiek meenemen op een tocht naar ongekende muzikale hoogten. Pop, soul and jazz zijn de stijlen die Newday het beste beschrijven.

Als luisteraar word je meegetrokken in de interactie tussen de muzikanten. Dat betekent dat je niet meer stil kunt staan ofwel de emotie achter elke song kunt voelen. Newday is een echte live-band, ze genieten zichtbaar vanhet spelen.

De band begint bij zangeres Larissa Baak. Haar weergaloze stem kan iedereen versteld doen staan en toch ook zo subtiel zijn dat ze het kleinste hart kan raken. Ze maakt elke song heerlijk om naar te luisteren. Larissa presenteert samen met David ieder optreden van Newday.

David Wilschut is een begenadigd saxofonist en vult de muziek van Newday in met zijn onmiskenbare solo’s. Hiernaast hoor je hem tijdens een optreden ook als akoestisch gitarist en achtergrondzanger.

Henk Doest is pianist en toetsenist, begeleiden of solerend altijd op zoek naar wat nog mooier of spannender is. Met zijn eigenzinnige spel drukt hij zijn prachtige stempel op de muziek van Newday.

Bassist Roeland Terhuizen en drummer Peter Doest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden binnen de muziek van Newday. Zij vormen de motor van deze band. Op een creatieve en opzwepende wijze houden ze de drive vast van elk stuk, maar ook als solisten zijn deze twee ervaren muzikanten onmisbaar voor Newday.


Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties plaatsen.
Klik op Registreren om een account aan te maken, of klik op Inloggen om met je account in te loggen.
(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.