Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Genres
 Acapella (1) Alternatief (6)
 Blues (2) Cabaret (1)
 Folk (3) Geen (3)
 Hardcore (1) Hiphop (8)
 Koor (5) Metal (3)
 Pop (39) Praise (19)
 Punkrock (8) R&B (2)
 Rock (28) Soul (2)
 Theater (3)
Leden online
 40 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Rijkdom helpt je niet op de dag dat God straft, rechtvaardigheid redt van de dood
-- de Bijbel --
Stellar Kart

Algemeen
Herkomst:USA
Genre : Punkrock

Statistieken
1 optredens
0 in de toekomst
1 in het verleden

[ Officiele website ]

Een 'power-pop-punk-rockband'. Bestaat dat? Jazeker! Stellar Kart klinkt niet zoals ze 'hoort' te klinken, ze brengt een verrassend geluid. Zanger Adam Agee, drummer Jordan Messer, bassist Brian Calcara en gitarist Cody Pellerin vormen samen Stellar Kart. Deze band is voor vier Dove Awards genomineerd, waaronder Artist of the Year en Song of the Year.

Adam: "We willen universele muziek maken. Onze roeping is muziek maken die zegt dat Jezus van je houdt zonder dat niet-christenen het idee krijgen dat er gepreekt wordt. We willen dat onze muziek door iedereen kan worden beluisterd en gewaardeerd." Cody haakt er op in: "Je moet bijna in code spreken. Als je de evangeliën leest, zie je dat Jezus vaak in gelijkenissen spreekt. Als een christen naar één van onze liedjes luistert, zal het voor hem of haar gelijk duidelijk zijn waar het over gaat. Een ongelovige zal er over na moeten denken, alsof het een raadsel is. Als ze het antwoord vinden, zullen ze denken: wauw, dat betekent het dus!"

Contact met het publiek is voor Stellar Kart erg belangrijk. De band is haar carrière begonnen met optredens in jeugdkampen en hebben daar gezien hoe belangrijk het is om echt te praten met de kinderen, dagen met ze door te brengen. "Je krijgt de kans om ze te vertellen wat je gelooft en waarom je dat gelooft en het maakt echt indruk op ze. Dat is geweldig!" zegt Adam.

De mannen van Stellar Kart vinden het volgende: "We realiseren ons dat we het niet alleen kunnen. Als je er achter komt dat je God nodig hebt, zie je dat God er ook bij was toen je door de moeilijke tijden heen ging. Hij heeft een plan om het goed voor je te maken, misschien nu, misschien over een jaar of twee, maar Hij regeert! Dat is misschien moeilijk om te zien als je down of verdrietig bent en niet begrijpt wat er met je gebeurt, maar wij vertrouwen erop dat Zijn plan in het leven van iedereen duidelijk wordt!"

Dit is de reden waarom ze op het podium alles geven. Goede muziek en een duidelijke boodschap.


Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties plaatsen.
Klik op Registreren om een account aan te maken, of klik op Inloggen om met je account in te loggen.
(c) 1997 - 2019 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.