Welkom gast Zoeken | Registreer als gebruiker | Inloggen  
http://www.inchristus.nl
Home  |  Verslagen  |  Artikelen  |  Gastenboek  |  ACI Gids  |  Bijbel  |  FAQ  |  Overige
Genres
 Acapella (1) Alternatief (6)
 Blues (2) Cabaret (1)
 Folk (3) Geen (3)
 Hardcore (1) Hiphop (8)
 Koor (5) Metal (3)
 Pop (39) Praise (19)
 Punkrock (8) R&B (2)
 Rock (28) Soul (2)
 Theater (3)
Leden online
 48 gasten
Laatste artikelen
Klein maar fijn
Rijkdom helpt je niet op de dag dat God straft, rechtvaardigheid redt van de dood
-- de Bijbel --
Martin Brand

Algemeen
Herkomst:Nederland
Genre : Pop

Statistieken
1 optredens
0 in de toekomst
1 in het verleden

[ Officiele website ]

Martin is 26 jaar oud, sinds mei 2006 heel gelukkig getrouwd met zijn Susanne en altijd bezig met honderd-en-één projecten. Een man met een passie. “Ik wil mijn liefdevolle God steeds beter leren kennen en anderen met Hem bekend maken. Sinds ruim 5 jaar heb ik twee grote liefdes in mijn leven. Jezus, mijn Koning en Susanne mijn geweldige vrouw. Ik ben een gelukkig man!”

Wie ben ik?
Martin: “Als mensen mij net leren kennen beschrijven ze me vaak als: enthousiast, gepassioneerd, bewogen, eerlijk, humoristisch, transparent, gevoelig en gedreven. Als ze wat langer met me optrekken komen daar toch wel wat woorden bij: chaotisch, druk, warrig, onhandig, eigenwijs en impulsief. Ach ja, niemand is perfect… ;-) Dat hoeft ook niet… Dagelijks werk ik met veel plezier als zanger en spreker voor zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie. Op deze site vertel ik daar meer over. Het is een gave club die wereldwijd voor en met God in beweging is!”

Nu heb ik echt iets te vertellen!
“Al heel mijn leven ben ik een echte prater. Stil zijn is voor mij echt een grote uitdaging. Ook zingen is altijd heel belangrijk voor me geweest. Volgens mijn ouders zong ik eerder dan dat ik praatte. Ik zong in veel musicals, bandjes en heb jarenlang zanglessen gehad.
Toen ik tijdens mijn studie op de theaterschool Gods bestaan en liefde ontdekte, had ik ineens een doel voor al mijn sprekerij en zingen. Ik heb nu een doel en een onderwerp dat van levensbelang is. God verlangt zo intens naar ons. Hij wil ons helemaal voor zichzelf hebben. Van ons houden en door ons heen Zijn liefde ook doorgeven aan anderen. Mijn doel is dat mensen die ik tegenkom ook God zullen tegenkomen. Niet dat ik zo volmaakt ben, echt niet, maar ik wil Hem graag de ruimte geven om Zichzelf in mij te laten zien!
Mijn leven is van Hem.

Uitspreken wat Hij op Zijn hart heeft
Ik ben een spontaan en extravert persoon, wat ik voel, leer en meemaak deel ik van nature met iedereen om me heen. Als een open boek. Op een een bepaald moment zijn organisaties me gaan vragen om dat op een podium te gaan doen. Daarin heb ik Gods leiding echt wel ervaren. Ik heb geleerd dat Hij van mij enkel open oren en een open hart verwacht. Ik wil alleen uitspreken wat Hij op Zijn Hart heeft. Dat doe ik in kerkdiensten, jeugdkerken, conferenties en tijdens de verschillende concerttours.

Vrije tijd…
"Het is geweldig als je van je passie je werk kunt maken. Ik ben in die gave positie. Dus ik ervaar mijn werk niet als belastend maar ik geniet echt van het spreken en zingen. Al is het wel erg druk soms. Samen met Susanne probeer ik balans te vinden om niet altijd onderweg te zijn, maar ook van het 'gewone' dagelijks leven te kunnen genieten. Als ik ‘s avonds thuis kom vind ik het heerlijk om lekker met Suus te zijn. Lekker uitgebreid eten. Een boekje lezen, stukje wandelen. Nieuwe liedjes schrijven met Jaap. Spontaan een weekendje weg met Suus, bijpraten met vrienden. Lekker een glaasje wijn drinken op het terras of in de kroeg… Het zijn dingen waar ik erg van kan genieten."

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties plaatsen.
Klik op Registreren om een account aan te maken, of klik op Inloggen om met je account in te loggen.
(c) 1997 - 2018 Algemeen Christelijke Informatie
Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van ACI.